fbpx
Ce inseamna de fapt videochat - Videochat Oradea
861
post-template-default,single,single-post,postid-861,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Ce-inseamna-de-fapt-videochat

Ce inseamna de fapt videochat

Subiectul videochat este inca un lucru tabu si plin de prejudecati. De cate ori n-ai auzit „Uite-o pe aia, face videochat!” sau „Normal ca are poseta scumpa, face videochat” – intre noi fie vorba, pentru o rochie superba mi-as da si sufletul.

Ce voiam sa spun de fapt, este ca videochatul este privit cu ochi rai.

Stii ca videochatul este legal in Romania? Da, da – este! Si n-are nicio treaba cu prostitutia. Iar prostitutia nu este legala in Romania si este pedepsita prin lege.

Sa nu mai vorbim de faptul ca suntem un stat crestin-ortodox, iar daca videochatul ar fi o problema, cineva din clerul bisericesc sau macar dintr-o asociatie pentru drepturile omului (da, ale omului, pentru ca si barbatii fac videochat) ar protesta.

Te-ai lamurit din punctul asta de vedere, da?

Sigur, va trece un pic de timp pana cand videochatul nu va mai fi un subiect care sa provoace uimire. Dar cunosc destule persoane pe care videochatul le-a scos din drame. Mame abuzate si avand copii mici, fara loc si bani prin care sa se descurce iti suna cunoscut? Mie da! Iar ele au reusit. Sunt povesti fericite.

Nu voi spune acum ca videochatul salveaza vieti, ci ca este o meserie ca oricare alta. Ca lucrezi la salubritate sau esti avocatul poporului este acelasi lucru daca o faci cu pasiune, daruire si demnitate. Iar eu, deocamdata, il prefer pe cel de la salubritate. 😉

Daca esti constienta ca meseria de model videochat este una ca oricare alta, dar in care trebuie sa perseverezi, sa ai imaginatie si sa o iubesti, te asteptam in echipa noastra din Oradea, Timisoara, Bucuresti, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Pitesti, Slobozia sau Vaslui.APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!