fbpx
Clarificari despre videochat - Videochat Oradea
882
post-template-default,single,single-post,postid-882,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Clarificari despre videochat

Interesul fata de o cariera in videochat creste din ce in ce mai mult. Fetele sunt atrase de castigurile mari din acest domeniu, dar nu multe dintre ele ajung sa urmeaza o cariera.

Fie ca este vorba de prejudecati, de mentalitati invechite, de teama de stigmatizare, dar mai ales din lipsa informatiilor, majoritatea tinerelor abandoneaza planul.

Din acest motiv am hotarat sa clarificam anumite aspecte despre videochat.

Videochatul este un domeniu de activitate legal. Chiar daca multi oameni asociaza videochatul cu prostitutia, acest lucru este total eronat. Modelele presteaza un act artistic si ele decid carcaterul lui. Desi unele fete confera o tenta sexuala activitatii lor online, acest lucru nu este necesar. Tu decizi singura cum vrei sa lucrezi si care sunt limitele tale. In plus, in videochat nu exista nici un fel de contact fizic intre model si membrul online care plateste o sesiune.

Felul in care arati nu iti garanteaza succesul sau esecul. Diversitatea este cuvantul care defineste cel mai bine acest domeniu. Gusturile oamenilor sunt diferite si din acest motiv nu este important daca ai ceva kilograme in plus sau imperfectiuni fizice. Ceea ce conteaza cu adevarat este atitudinea pozitiva si felul in care il faci pe interlocutor sa se simta. Ofera zambete si atentie si vei avea numai de castigat.

Videochatul facut acasa este mai profitabil decat cel dintr-un studio. Procentul pe care il castigi cand lucrezi de acasa este mai mare decat ca atunci cand ai lucra intr-un studio. Pe langa asta, de acasa ai libertatea de ati alege tu programul si zilele libere.

Confidentialitatea iti este garantata. Daca te-ai hotarat sa te alaturi echipei noastre, noi te asiguram ca niciodata, sub nicio forma, nu vom dezvalui identitatea ta si nu vom spune nimanui ca lucram impreuna. Pe langa acest lucru, tu vei lucra sub un nume fals, iar site-urile din strainatate cu care colaboram interzi accesul membrilor din Romania.

Daca tu crezi ca esti capabila de a reusi in cariera de model de videochat, dar ai ceva retineri, temeri sau intrebari, trainerii nostri din Oradea, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Pitesti, Slobozia sau Vaslui iti pot raspunde la toate intrebarile si te pot ajuta in cazul in care iti doresti sa te alaturi echipei noastre.APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!