fbpx
Politica de Confidentialitate - Videochat Oradea
829
page-template-default,page,page-id-829,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Website-ul videochatoradea.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizezi: nume, prenume, telefon, adresa de Email.

 

Scopul colectarii datelor este: preluarea solicitarilor si/sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile oferite si/sau achizitionate prin intermediul acestui website.

 

Website-ul videochatoradea.ro NU solicita prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

 

Website-ul videochatoradea.ro NU va furniza numele, telefonul si adresa de Email altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

 

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

 

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

ultima actualizare: 15.05.2018

APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!