Politicos si/sau amauzant

too-niceNu ai cum sa nu te fi nimerit vreodata in aria de interes a acelor persoane care pot fi super politicoase. De ce sunt atat de politicoase? De unde radacina acestei politete? Samburele originar sta in arborele genealogic? Pentru ca nu pot sa nu ma intreb: nu obosesc facand asta zilnic? Nu le este greu? Ma vad umil constrans sa parcurg toti pasii marunti ce ma conduc spre a intelege atitudinea acestor tipuri de oameni in livechat. Da, stiu ca sunt putini o sa-mi spuneti.

Restul sunt begarsi grabiti incovoiati de ganduri excitante. Dar politicosii sunt rezultatul, produsul bunei purtari la locul de munca, da? Ce vor ei, de fapt? Din notiunile extravagante despre bunele maniere, aduc la cunostinta ca acesti oameni au mari lipsuri de creativitate, inovatie si de obicei reduc viata la atentie, detalii si analizarea altora. Sunt un soi de oameni speciali, prinsi in povestile lor de viata si isi consuma mare parte din timp rumengand ganduri de curtoazie pentru plebea ce urmeaza s-o cunoasca.

Vai madam, cum zicea Caragiale, cucoanelor le place sa fie libere si uneori putin impinse de un gest nobil pe care sa-l tina minte de povestit. Caragiale era istet, politicos doar la baie, distra femeile din glume, prindea din mers aptitudini de umorist pe care le administra in scris seara la culcare. A mantuit multe neamuri de politicosi si le-a dat un zambet larg celor mai putini norocosi. Americanii nu l-au avut pe Caragiale, si nici nu au auzit de el. De asta multa politete inca domneste in cadrul granitelor online, seriozitate si angajament la iubirea vesnica dupa 3 minute de chat in free. Acest mod de superficialitate absoarbe intentia evolutiei unui mascul alfa. Acesta devine prins de instinct marunt si, superficial fiind, il traieste la jumatate.

Buna crestere excesiva este nevoita a fi la bunul mers al realitatii. Online devine plictisitoare si indescifrabila. Rasul apare de la cei care nu iau in serios, cei care se joaca si se gudura ca niste copii cand vad un zmeu mare atarnat pe cer ca si chipul unei femei frumoase si pline de mistere. Indreptatit sunt sa zic ca puterea amuzamentului in mediul online este cheia invingatoare si aducatoare de beneficii, si nu un tron plin de formalitati excesive. Luatul prea in serios strica. Ziceti-le !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *