fbpx
Tu ai calitatea cea mai importanta pentru a face videochat? - Videochat Oradea
869
post-template-default,single,single-post,postid-869,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Tu ai calitatea cea mai importanta pentru a face videochat?

Tu ai calitatea cea mai importanta pentru a face videochat?

Sigur te-am facut curioasa. Care poate fi calitatea cea mai importanta pentru a face videochat? Ei bine, fara o minte deschisa nu poti fi model videochat.

Afla mai departe cum gandeste in viata de zi cu zi o persoana cu o minte inchisa fata de una cu mintea deschisa.

Oamenii cu mintea inchisa se concentreaza pe a fi intelesi, in loc sa inteleaga. Ei fac tot timpul afirmatii, pe cand cei cu mintea deschisa pun intrebari.

Cei cu mintea inchisa au probleme in a retine doua ganduri in acelasi timp. Adica ei pot retine atat ideea lor, cat si parerea celuilalt. Cei cu mintea inchisa nu ii lasa pe ceilalti sa vorbeasca.

Persoanele cu o gandire inchisa spun de cele mai multe ori „S-ar putea sa gresesc, dar asta e parerea mea despre…”

Cei cu o minte deschisa vad discutiile in contradictoriu ca un mod de invatare si de extindere a cunoasterii.

Iar cel mai important lucru, cei cu mintea inchisa sunt umili.  Iar aici ma refer la cei care nu pot accepta ca au gresit.

Acestea sunt cele mai importante semne care iti arata daca o persoana este cu mintea deschisa sau inchisa.

In videochat, o minte deschisa te ajuta in primul rand sa practici acest job. Iar o minte deschisa te ajuta sa intelegi unele lucururi in loc sa le judeci sau sa te opreasca din a-ti atinge scopul.

Noi cautam oameni cu mintea deschisa! Daca te numeri printre ei si vrei sa fii model videochat, te asteptam sa ne contactezi in Oradea, Timisoara, Bucuresti, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Pitesti, Slobozia sau Vaslui.APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!