Viziune de ansamblu

Iaca 2015 vine ingamfat ca stie, vrea, poate. Mare tupeu zic. Totalitatea sperantelor neduse la bun sfarsit in 2014 se asupresc pe 2015. Il pun la zid si-i zic … “frate, in 2015 ti-o dam!” LE FACEM. Bine bro… chill, gata, m-ati convins, zice 2015. Sa va vaz la treaba nitzel 🙂

Si iaca in 2015 o ardem psihotrop. Ne lucram mintea, o slefuim, o updatam, o provocam. Pai cum adica de ce? Pentru ca ne-am saturat de shopping obscur, de gashte roz pe strada si de macaronari cu bmwuri fumurii la colt. Si pentru ca tot trecem peste pseudovalorile enumarate mai sus, vrem sa venim in virtual cu alta atitudine. Un fel de tupeu nesimtit de a vrea ce vrei. De a fi ce esti si de a zice ce gandesti. Ca tocmai aici lucram. La hotararile tale imbibate in ganduri incoltite de frica si de autointrebari absurde. Ce mai conteaza? Daca tot o faci, fa-o mare. Daca nu, stai acasa si plangi. Baga-te sub pat si sufla-n pudra, sa plangi mai tare.

Ori, o dai ca un ostas, cu palosul drept si insufletit de barbarism plin de tupeu din cale afara. Rostul curajului tau este in actiunile tale. De fapt in dopamina. Neurotransmitatorii tai au nevoie sa-si depaseasca conditia. Nu ma intreba cum. Fa ce n-ai facut, gandeste ce n-ai gandit, spune ce n-ai zis. Autoprovoaca-te la maxim. Dopamina apare si vezi atunci provocare pe 2015. O dai “big time”, si SIGUR o sa-ti placa. Vei lua pranzul admirabil, cu vin rosu si imbracata galant. La Multi Ani!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *